به گزارش یزدفردا: دکتر اسلامی اظهار داشت: از ۷۳۳ نمونه گرفته شده از بیماران مشکوک به کرونا ویروس در شبانه روز ، بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۲۷۱ بیمار مبتلای قطعی به کرونا در استان شناسایی شده اند.
وی ادامه داد: از این تعداد، ۴۵ نفر در بیمارستان های استان بستری و ۲۲۶ نفر در منزل دوران نقاهت را طی می کنند.
دکتر اسلامی با اشاره به شناسایی موارد جدید بستری در بیمارستان های استان افزود: ۵ بیمار در ابرکوه، ۳ بیمار در اردکان، ۲ بیمار در تفت، ۱ بیمار در خاتم، ۱ بیمار در مروست، ۳ بیمار در مهریز، ۶ بیمار در میبد و ۲۴ بیمار در شهر یزد شناسایی شده اند.
وی گفت: در شبانه روز گذشته، ۱ بیمار در یزد، ۱ بیمار در تفت و ۱ بیمار در اردکان قربانی کووید-۱۹ شدند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: در حال حاضر، ۳۹۶ بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان های استان یزد بستری هستند که از این تعداد، ۱۱۲ نفر در بخش مراقبت های ویژه خدمات درمانی دریافت می کنند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
جمعه 18,ژوئیه,2025